Elden Senetle Samsung J7 Pro 32 GB Akıllı Cep Telefonu ( KVK Garantili )
Cep Telefonu
  • Paylaş :

Elden Senetle Samsung J7 Pro 32 GB Akıllı Cep Telefonu ( KVK Garantili )

Marka: SAMSUNG
Stok Durumu:
640,00
Taksitle
Taksitle Samsung J7 Pro 32 GB Akıllı Cep Telefonu ( KVK Garantili ) www.mutluevim.com.tr İnternet Adresinden Senetle Sahip Olabilirsiniz.
Renk Seçiniz
  • Gold
  • Siyah
Taksit Seçiniz | Bir Adet Taksite Denk Gelen Peşinat Eklenecektir.
  • 1 Peşinat + 3 Taksit
  • 1 Peşinat + 6 Taksit
Reklam

Elden Senetle Samsung J7 Pro 32 GB Akıllı Cep Telefonu ( KVK Garantili )

Kredi Kartsız Senetle Alışverişin En Güvenli Adresi Olan www.mutluevim.com.tr sizlere dilediğiniz ürüne Kredi Kullandırmadan sahip olma imkanı sunuyor. Sizde beğendiğiniz ürüne sahip olmak için hemen sitemize üye olun ve siparişinizi verin. Kredi Kartısız Elden Taksitle, Elden Senetli, 24 Aya varan Taksit imkanıyla istediğiniz ürüne sahip olabilirsiniz. Siparişiniz "Mutlu Evim Sevkiyat" ekibi ile en güvenli şekilde kapınıza kadar ücretsiz geliyor.

Kredi Kartsız Taksit,Elden Senetli Taksitle Cep Telefonu,Senetle Online Güvenli Alışveriş www.mutluevim.com.tr.
 
 
     Samsunj j7 Pro özel tasarımı şık kıvrımlar ve sağlam metal kasası ile sizi kendine hayran bırakacak. 5.5 İnç geniş ekranı ile oyun ynarken veya da vidoe izlerken keyifli kullanım sağlar. Düşük ışıkta bile harika fotoğraflar çekebilirsiniz. 13 MP ön ve arka kamera ile bir profösyoneli kıskandıracak tarzdan fotoğraflara sahip olacaksınız. En uygun seviyelerde kullanmaya devam edin.
Samsung Galaxy J7 Pro, verilerinizin sadece sizin erişebilmenizi sağlamak parmak izi sensörüyle kimlik doğrulaması yapılacak şekilde tasarlanmıştır
 
    3 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı ve microSD desteğiyle 256 GB'a kadar genişletilebilir depolama alanı kapasitesi sayesinde yüksek hassasiyet ve perfromans sağlar. Samsung Galaxy J7 Pro, verilerinizin sadece sizin erişebilmenizi sağlamak parmak izi sensörüyle kimlik doğrulaması yapılacak şekilde tasarlanmıştır. Samsung j7 pro 32 GB KVK GARANTİLİ bu ürün www.mutluevim.com.tr internet adresinde sizleri bekliyor.
Samsung Galaxy J7 Pro, verilerinizin sadece sizin erişebilmenizi sağlamak parmak izi sensörüyle kimlik doğrulaması yapılacak şekilde tasarlanmıştır
 
 
 
Özellikleri;
 
İşlemci 1.6 GHz Sekiz Çekirdek
Ram 3 GB
İşletim Sistemi Android 7.0
Ekran Boyut/Çözünürlük 5.5” FHD Super AMOLED
LTE Cat.4
Tip Dokunmatik
Kamera 13MP(F1.7) w/ LED flaş
Ön Kamera 13MP(F1.9) w/ LED flaş
Flaş LED
Video FHD (1920 x1080)
Radyo Yok
Bluetooth BT 4.1
Wifi 802.11 b/g/n 2.4GHz WiFi Direct
USB micro USB
A-GPS / GPS A-GPS/GLONASS
MicroSD 256 GB' a kadar
Pil Kapasitesi 3600 mAH
Diğer Tam Metal Kasa, 2.5D Ekran, Parmak izi okuyucu
Boyutlar 152.5 x 74.8 x 8.0 mm
Dahili Hafıza 32 GB
 


Arçelik Senetle Cep Telefonu Kampanyaları En Uygun Kredi Fırsatlarıyla

En Uygun Vadeli fiyatlar burada.

Senetle Telefon | Taksitli Alışveriş

Senetle Telefon
 

Senetli Alışveriş Nasıl Oluyor ?

MutluEvim.com.tr Senetli Alışveriş Sitemize Üye Olup Sipariş Verin. Kriterler Uygun Görülürse Onaylanır. Onaylanan Cep Telefonu siparişiniz Mutlu Evim Sevkiyat Ekibi Tarafından Adresinize Teslim Edilecektir.

Senetli Alışveriş Teslimat Oluyor ?

Vermiş Olduğunuz Cep Telefonu Siparişiniz Onaylandıktan sonra Müşteri Hizmetleri Temsilciniz Sizi Arayıp Randevu Alacaktır. Belirlenen Gün ve Saatte Sevkiyat Ekibimiz Adresinizde Ürün Teslimi için Sizi Ziyaret edecektir. Teslimat Sırasında Sözleşme imzalanıp 1 Adet Taksite Denk Gelen Peşinat Alınarak Ürün Teslim Edebilirsiniz. Ürünü Teslim Almadan Önce Kontrol Etme Hakkınız Vardır. Tüm Ürünlerimiz Orjinal ve en az 2 Yıl Garantilidir. 

İnternetten Senetli Satış Yapan Sitemiz MutluEvim.com.tr 38 ile Hizmet vermektedir. Kredi Kartsız, Bankasız, Kefilsiz; Elden Senetle Taksitli Alışveriş 

Senetli Telefon Almak İçin Kriterler Nedir ?

* Hakkınızda Açılmış İcra Davası Olmamalıdır. Borç Kapanmış Dahi Olsa Uyapta Görünmemelidir.

* Düzenli Olarak Sgk 'lı / Memur yada Taşınmaz Tapunuz Olmanız Gerekir.

* 26 Yaş ve Üzeri Olmanız Gerekir(18-25 Yaşlarda Kefil İstenir)

* KKB Puanı (Banka Puanı) 1000 Puanın Altında Olmaması Gerekir. (Banka Kredi Kullandırmıyoruz fakat Ödeme Düzenini Referans Alıyoruz)

* Bu Şartlara Uygun Değilseniz Uygun Bir Kefil Göstererek Senetle Telefon alabilirsiniz.

Detaylı Bilgiye burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Oranla kredi hesaplama, kredi hesaplama makinesi, orana göre kredi hesaplama gibi soruları kredi uygun hesaplama gibi sorulara artık gerek yok. Senetle iphone dahil tüm telefonlar taksitle en uygun vadeli fiyatlarla satışta. En uygun kredi bizde.

Reklam
Ürüne ait yorum bulunamadı.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.