Taksitle PS4 Need For Speed Rivals PlayStation 4 Araba Yarışı Oyunu
Oyun
  • Paylaş :

Taksitle PS4 Need For Speed Rivals PlayStation 4 Araba Yarışı Oyunu

Marka: SONY
Stok Durumu:
1,00
Taksitle
Orjinal PS4 Oyunu, Oyun Tipi Araba Yarışları, Tek kişilik-Online Oyun modları, Araç özelleştirme, Yarış Teknolojisi, Muhteşem Araçlar.
Taksit Seçiniz | Bir Adet Taksite Denk Gelen Peşinat Eklenecektir.
  • 1 Peşinat + 6 Taksit
Reklam

Taksitle PS4 Need For Speed Rivals PlayStation 4 Araba Yarışı Oyunu

Senetle PS4 Need For Speed Rivals PlayStation 4 Araba Yarışı Oyunu, Alışverişin En Güvenli Adresi Olan www.mutluevim.com.tr sizlere dilediğiniz ürüne Kredi Kullandırmadan sahip olma imkanı sunuyor. Sizde beğendiğiniz ürüne sahip olmak için hemen sitemize üye olun ve siparişinizi verin. Siparişiniz "Mutlu Evim Sevkiyat" ekibi ile en güvenli şekilde kapınıza kadar ücretsiz geliyor.

 

Kredi Kartsız Taksit,Elden Senetli Taksitle Cep Telefonu,Senetle Online Güvenli Alışveriş www.mutluevim.com.tr.

 

Need for Speed Rivals, EA'in çok satan serisinin en yeni oyunu. Ghost Games ve Criterion Games işbirliği ile geliştirilen Need for Speed Rivals polisler ve yarışçılar arasındaki efsanevi rekabetin heyecanını ekranlarınıza taşıyacak. 
Oyuncular polis veya yarışçı olarak oynayabilecek, her iki tarafa özgü yüksek riskli mücadelelere katılacak, ödüller kazanacak ve yaptıklarının sonuçlarına katlanacaklar. Bu sefer risk her zamankinden çok olacak, çünkü yarışçılar yakalandıkları taktirde topladıkları tüm Hız Puanlarını kaybedecekler. Frostbite™ 3 motorunu kullanan Need for Speed Rivals'ın sunduğu devrim yaratacak AllDrive sistemi tek kişilik oyun ile çokluoyuncu arasındaki çizgiyi ortadan kaldıracak ve oyuncuları otomatik olarak arkadaşlarının yarış dünyalarına bağlayacak. Yollar birbiriyle kesişecek ve birbirinin aynısı iki anın yaşanmayacağı bir dünya yaratacak.

Senetle PS4 Need for Speed Rivals araba yarışı oyunu-mutluevim.com.tr

Oyun Modları;

Tek kişilik-Online Oyun modları :Yeni NFS Rivals'ta tek başınıza offline olarak oynarken bir anda arkadaşınızın katılımıyla online bir yarışa girebilirsiniz. Online oyun için lobi yok, beklemek yok, sadece tek bir dünya ve istediğiniz gibi oynayın.
Araç özelleştirme: Aracınızı istediğiniz gibi güçlendirebilir, ya da dış görünümlerini, jantları, stickerları, plakaları kendinize göre özelleştirebilirsiniz.
Yarış Teknolojisi : İster yarışçı olarak, ister polis olarak yapacağınız teknolojik geliştirmelerle aracınızı karşı tarafa üstünlük sağlamak için dizayn edin. Jammerlardan, electromagnetic şoklara, polis helikopter desteğinden yol blokajlarına herşey serbest. 
Muhteşem Araçlar : Tam 7 sene sonra Ferrari arabaları tekrar yollara iniyor. Ayrıca Mercedesten, McLaren'a, Maserati'den Lamborghini'ye ultra lüks spor araçları NFS Rivals'ta hız tutkunları için bekliyor.

Senetle PS4 Need for Speed Rivals araba yarışı oyunu-mutluevim.com.tr



PlayStation | XBox | Nintendo Oyunları

Senetle Oyun

Reklam Reklam Sonu Reklam
Ürüne ait yorum bulunamadı.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.