Elden Senetli Taksitle Samsung Galaxy J7 2016 j710 Akıllı Cep Telefonu
Cep Telefonu
  • Paylaş :

Elden Senetli Taksitle Samsung Galaxy J7 2016 j710 Akıllı Cep Telefonu

Marka: SAMSUNG
Stok Durumu:
1,00
Taksitle

Senetle En yeni Samsung cep telefonları, kredi kartsız taksitle.

Renk Seçiniz
  • Beyaz
  • Pembe
  • Siyah
Taksit Seçiniz | Bir Adet Taksite Denk Gelen Peşinat Eklenecektir.
  • 1 Peşinat + 3 Taksit
  • 1 Peşinat + 6 Taksit
Reklam

Elden Senetli Taksitle Samsung Galaxy J7 2016 j710 Akıllı Cep Telefonu

Kredi Kartsız Taksit,Elden Senetli Taksitle Cep Telefonu,Senetle Online Güvenli Alışveriş www.mutluevim.com.tr.

Üstün Ekran Teknolojisi
Teknolojik yenilikleri yakından takip eden herkesin kullandığı akıllı cep telefonları, gelişmiş donanım ve yazılım özelliklerinin yanı sıra üzerlerinde bulunan kameralarla daha da kullanışlı hale geliyor. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve akıllı cep telefonu sektörüne yön veren başlıca markalardan biri olan Samsung, Galaxy serisi içerisine konumlandırdığı Samsung Galaxy J7 modeliyle kendinden söz ettiriyor. Geniş ekranlı telefon kullanmak isteyenlerin tercih edebilecekleri ürün, tatmin edici donanım hızıyla da dikkat çekiyor. Metalik görünümlü gövdesi ve Samsung’a özel hatlarıyla öne çıkan telefon, 5.5 inçlik ekranı, 1.5 GHz hızındaki sekiz çekirdekli işlemcisi, 1.5 GB’lık belleği ve 16 GB kapasitesindeki dahili depolama alanıyla yeterlilik sunuyor. Samsung Galaxy J7 modelleri, 3000 mAh kapasiteli bataryaları sayesinde 76 saate kadar müzik çalarken, 3G modunda 18 saatlik konuşma süresi vadediyor. Ayrıca değişebilir yapıdaki batarya, gün içerisinde batarya kaynaklı sorunlar yaşanmasının da önüne geçiyor. 4.5G desteğiyle en hızlı mobil iletişim olanakların yararlanılabilmesini sağlayan ürün, Android 5.1.1 işletim sistemiyle geliyor. Android 6.0’a yükseltilebilen akıllı cep telefonu, Samsung TouchWiz arayüzü ile benzersiz bir Android deneyimi yaşanabilmesine imkan tanıyor. 1280x720 piksel çözünürlüğündeki 5.5 inçlik ekranı Super AMOLED yapısında olan Samsung Galaxy J7, en güncel oyun ve uygulamaların zaman zaman gereksinim duyduğu Multi Touch yeteneğiyle zenginleşiyor. 267 PPI piksel yoğunluğu ve %70’e varan ekran-gövde oranıyla ilgi çeken model, dokunmatik ekranın altına konumlandırılan aydınlatmalı kapasitif tuşlarıyla son derece konforlu bir kullanım sağlıyor.

Güçlü Performans
Samsung Exynos 7 Octa 7580 yonga setiyle güçlendirilen telefon, 64 bitlik ARMv8-A mimarili işlemcisiyle yüksek performans sunuyor. 1.5 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemci, çok çekirdekli işlem gücü gerektiren güncel uygulamalarda etkili olurken, Mali-T720 MP2 grafik işlemcisi, iki boyutlu ve üç boyutlu oyunlar için tatmin edici sonuçlar yakalıyor. Samsung Galaxy J7 özellikleri arasında bulunan 1.5 GB boyutundaki bellek ve 16 GB kapasitesindeki dahili depolama alanı birçok kullanıcı için yeterli olurken, gerek görülürse telefonun depolama alanı, 128 GB’a kadar boyutlardaki hafıza kartlarıyla kolayca artırılabiliyor.

En Güzel Fotoğraflar Sizin!
Coğrafi konum etiketleme, elle odaklama, otomatik odaklama gibi kabiliyetlerle güçlendirilen F1.9 diyafram açıklığına sahip 13 MP çözünürlüğündeki arka kamerayla gelen model, 1920x1080 piksel çözünürlüğündeki videoları 30 FPS hızında kaydediyor. LED flaş sayesinde gece çekimlerinde de rahatlıkla değerlendirilebilen arka kameraya ek olarak gelen 5 MP’lik öz çekim kamerası, arka kamerada olduğu gibi 1920x1080 piksel çözünürlüğündeki videoları 30 FPS hızında kaydedebiliyor. Bunun yanında, 85 derece geniş açılı olan ön kamera, panorama öz çekim uygulayabilmek için ideal. Ön kameraya eklenen LED flaş, gece çekimlerinin daha ayrıntılı görünmesine yardım ediyor.

Güç Koruma Modu
Gürültü önleyici ikinci mikrofon aracılığıyla, telefon görüşmelerinin daha sağlıklı ve anlaşılabilir olmasına ortam hazırlayan Samsung Galaxy J7; ANT+, Samsung Gear Circle, Smart Manager ve Ultra Power Saving Mode gibi sayısız servis ve uygulamasıyla teknoloji meraklılarını cezbediyor. Android dünyasıyla yeni tanışacak olan ya da halihazırda kullandığı eski telefonunu yenilemek isteyen kullanıcılar için ideal olan Samsung Galaxy J7 fiyatı ile ulaşılabilir noktada bulunuyor. Samsung’un ürüne özel geliştirdiği uygulamalarla son derece kullanışlı bir yapıya kavuşan akıllı cep telefonu, sahip olduğu modeli hem iş yaşantısında, hem de günlük hayatta değerlendirmek isteyenlere hitap ediyor. Samsung’un piyasaya çıkardığı ilk günden bu yana dünya çapında ses getiren ürünlerinden biri olan Samsung Galaxy J7, teknik özellikleri ve gelişmiş kamera yetenekleriyle güncelliğini korumayı sürdürüyor.

Marka    Samsung
Ağırlık    171 Gr
Arttırılabilir Hafıza    128 GB'a kadar
Assisted GPS    Var
Bağlantı Hızı    42 Mbps
Bas Konuş    Var
Bluetooth    Var
Boyutlar    152.2 x 78.7 x 7.5 mm
Çift Hatlı    Yok
Dahili Hafıza    16 GB
Dahili Modem    Var
Dokunmatik Ekran    Var
EDGE    Var
Ekran Boyutu    5,5 inç
Ekran Çözünürlüğü    1280 x 720
Ekran Renk Çözünürlüğü    16 Milyon
Ekran Tipi    Süper AMOLED
E-mail Desteği    Var
Entegre Flaş    Var
Entegre Kamera    Var
Görüntülü Konuşma    Var ( Uygulama ile data kullanır )
GPS    Var
Hafıza Kartı Tipi    Micro SD
HandsFree (Eller Serbest)    Var
İşlemci Kapasitesi    1,6 GHz Octa Core
İşletim Sistemi    Android 6.0.1 (Marshmallow)

İşletim Türü    Android
Java Desteği    Yok
Kamera Çözünürlüğü    13 MP
Kamera Zoom:    Var
Kamera Zoom    2x
Klavye    Yok
MMS    Var
Mobil Bağlantı Hızı    4.5G
MP3 Çalma    Var
NFC    Yok
Oyun    Var, Yüklenebilir
Ön (Selfie) Kamera    5 MP
Parmak İzi Okuyucu    Yok
PC Senkronizasyonu    Var
Pil Gücü    3000 mAh
Pil Türü    Li-Ion
Push E-mail    Var
Radyo    Yok
RAM Kapasitesi    2 GB RAM
Resimli Telefon Defteri    Var
Ses Kayıt    Var
Sesli Arama    Var
Sesli Video Kayıt    Var
Şebeke    850/900/1800/1900
Telefon Hafızası    Var
Telefon Modeli    Galaxy J7
Telefon Rehberi Hafızası    Var
Telefon Tipi    Bar Tipi
TV Özelliği    3G Mobil TV
Video Kayıt    Var
Video Oynatma    Var
Wi-Fi    802.11 b/g/n
Zil Tipi    Polifonik - Monofonik

 



Arçelik Senetle Cep Telefonu Kampanyaları En Uygun Kredi Fırsatlarıyla

En Uygun Vadeli fiyatlar burada.

Senetle Telefon | Taksitli Alışveriş

Senetle Telefon
 

Senetli Alışveriş Nasıl Oluyor ?

MutluEvim.com.tr Senetli Alışveriş Sitemize Üye Olup Sipariş Verin. Kriterler Uygun Görülürse Onaylanır. Onaylanan Cep Telefonu siparişiniz Mutlu Evim Sevkiyat Ekibi Tarafından Adresinize Teslim Edilecektir.

Senetli Alışveriş Teslimat Oluyor ?

Vermiş Olduğunuz Cep Telefonu Siparişiniz Onaylandıktan sonra Müşteri Hizmetleri Temsilciniz Sizi Arayıp Randevu Alacaktır. Belirlenen Gün ve Saatte Sevkiyat Ekibimiz Adresinizde Ürün Teslimi için Sizi Ziyaret edecektir. Teslimat Sırasında Sözleşme imzalanıp 1 Adet Taksite Denk Gelen Peşinat Alınarak Ürün Teslim Edebilirsiniz. Ürünü Teslim Almadan Önce Kontrol Etme Hakkınız Vardır. Tüm Ürünlerimiz Orjinal ve en az 2 Yıl Garantilidir. 

İnternetten Senetli Satış Yapan Sitemiz MutluEvim.com.tr 38 ile Hizmet vermektedir. Kredi Kartsız, Bankasız, Kefilsiz; Elden Senetle Taksitli Alışveriş 

Senetli Telefon Almak İçin Kriterler Nedir ?

* Hakkınızda Açılmış İcra Davası Olmamalıdır. Borç Kapanmış Dahi Olsa Uyapta Görünmemelidir.

* Düzenli Olarak Sgk 'lı / Memur yada Taşınmaz Tapunuz Olmanız Gerekir.

* 26 Yaş ve Üzeri Olmanız Gerekir(18-25 Yaşlarda Kefil İstenir)

* KKB Puanı (Banka Puanı) 1000 Puanın Altında Olmaması Gerekir. (Banka Kredi Kullandırmıyoruz fakat Ödeme Düzenini Referans Alıyoruz)

* Bu Şartlara Uygun Değilseniz Uygun Bir Kefil Göstererek Senetle Telefon alabilirsiniz.

Detaylı Bilgiye burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Oranla kredi hesaplama, kredi hesaplama makinesi, orana göre kredi hesaplama gibi soruları kredi uygun hesaplama gibi sorulara artık gerek yok. Senetle iphone dahil tüm telefonlar taksitle en uygun vadeli fiyatlarla satışta. En uygun kredi bizde.

Reklam
Ürüne ait yorum bulunamadı.


Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.