Samsung Galaxy NOTE 5 N920 4G Cep Telefonu
Cep Telefonu
  • Paylaş :

Samsung Galaxy NOTE 5 N920 4G Cep Telefonu

Marka: SAMSUNG
Stok Durumu:
1,00
Taksitle

Senetle Samsung Note 5 Cep telefonu, Kredi kartsız elden taksitle.

Renk Seçiniz
  • Beyaz
  • Gold
  • Gümüş
  • Siyah
Taksit Seçiniz | Bir Adet Taksite Denk Gelen Peşinat Eklenecektir.
  • 1 Peşinat + 3 Taksit
  • 1 Peşinat + 6 Taksit
Reklam

Samsung Galaxy NOTE 5 N920 4G Cep Telefonu Elden Senetli Taksitle

Kredi Kartsız Taksit,Elden Senetli Taksitle Cep Telefonu,Senetle Online Güvenli Alışveriş www.mutluevim.com.tr.

Zarif metal cam gövde

Samsung Galaxy Note 5 tüketiciyle buluştu! Yepyeni özellikleri ve tasarımıyla serisinin son ürünü olan Note 5 fiyatıyla da cep telefonu tutkunlarının kalbini fethedecek gibi görünüyor. Tasarımıyla, S Pen’iyle, şarj gücüyle, aksesuarlarıyla Samsung Galaxy Note 5, geleceğin akıllı cep telefonu olduğunu ispatlıyor.Galaxy Note 5, büyüleyici bir tasarıma sahip. Daha öncekilere göre ekstra dayanıklı niteliklere sahip 7000 serisi alüminyum ve Gorilla Glass 4 prim kombinasyonu sunan Note 5, sınıfının en karizmatik görünümüne sahip. Dayanıklı yapısı ise göz kamaştırıyor. Özellikle yeni renk seçenekleri, onu daha çekici hâle getiriyor. 5.7” Quad HD Super AMOLED ekranla en küçük detaylar bile gözden kaçmıyor, fotoğraf ve video çekmek bir sanat olayına dönüşüyor. Olağanüstü multitask deneyimiyle, ona sahip olan herkes cebinde bir teknoloji yıldızı taşıyacak gibi görünüyor.

Hızın geldiği son nokta
Teknoloji gelişiyor, hız hayatımızın her alanına giriyor. Ancak gelişen teknolojiyle ve uygulamalarla birlikte bazı elektronik aletlerin yavaşlaması da mümkün. İşte Note 5 tüm bu detayları düşünerek sizi yavaşlatacak her şeyi kendisinden uzaklaştırıyor. En başta 4 GB RAM özelliğiyle gücü hissettiriyor. 1.5 GHz Quad-core ve 2.1 GHz Quad-core işlemcileriyle serisinin tartışmasız en güçlü üyesiyle daha ilk tanışma anında karşısındakini hızıyla, gücüyle ve teknolojisiyle etkilemeyi başarıyor.

Tüm komutlara hazır: S Pen
Görev notu, akıllı seçim, ekrana yazma, S Note, kısayol ekleme ve daha bir çok şey… Samsung teknolojisinin akıllı telefonlara son armağanı olan S Pen, Note 5 ile beraber kendini aşmış durumda. Eskisine göre çok daha fazla işleve sahip. Muhteşem hassasiyeti ve ultra dokunmatik ucuyla birlikte gerçek bir kurşun kalemle yazarmış gibi keyif veriyor. Onuna herkes içindeki yazarı keşfediyor. S Pen ile birlikte özellikle internette gezinirken karşılaşabilecek uzun sayfalar artık daha fazla keyif veriyor. Tek bir hareketle S Pen sayfada tam hâkimiyet sağlıyor. Böylece okumak, araştırmak ve paylaşmak çok daha zevkli oluyor. Yüksek hızıyla birlikte S Pen, sosyal medyanın geldiği nokta da düşünülürse paylaşma aracı görevini de üstleniyor. Yakaladığınız ister görüntü ister bir haber olsun, S Pen ile tüm sevdiklerinizle anında paylaşmak çok kolay.

Özgürlük: Kablosuz şarj
Bu kadar yüksek bir teknolojiye sahip olan Note 5 elbette hayatımızdaki karmaşıklıklara da bir son veriyor. Galaxy Note 5 ile şarj o kadar hızlı ki diğer telefon sahiplerinin kıskanmaması mümkün değil. Sadece 120 dakika içinde Note 5 şarj oluyor. Üstelik şarj işlemi kablosuz gerçekleşiyor. Kısacası Note 5’in S Pen ve şarj güçleri yan yana geldiği zaman; internette gezinmek, çizim yapmak, çalışmak, oyun oynamak ve eğlenmek bir keyfe dönüşüyor.

Görüntü sabitleme teknolojisi
Bir telefondan beklenen en önemli şeylerden biri de güçlü fotoğraf teknolojisi. Note 5 için eksiksiz bir fotoğraf makinesi demek mümkün. Çekilecek görüntülerin kusursuz çıkması için her şey yapılmış. Sadece fotoğraflar için değil video çekimleri için de görüntü sabitleme teknolojisi kullanılmış. Böylelikle yaşamın her anı mükemmel bir hatıraya dönüşüyor. Çok kolay: Video kolaj! İster yaz tatili, ister romantik bir kaçamak, ister futbol maçının en heyecanlı anında, ister ev partisinde… Note 5 hayatta değer verdiğiniz her anı ve zamanı kaydederken, daha sonra baktığınızda sizi pişman etmeyecek. Üstelik tüm bu anları bir araya getirmekten de keyif alacak. Canlı ve net fotoğraflarınızı bir araya getirdikten sonra göreceklerinize hayran kalacaksınız!

Samsung Galaxy Note serisinin son ve en gelişmiş ürünü olan Samsung Galaxy Note 5, 4 Gb Ram, 32 Gb dahili hafıza, 8 çekirdek işlemci özellikleriyle, bir akıllı telefondan beklentilerinizin fazlasını karşılıyor.Akıllı telefon ve tablet alanında çağın en yenilikçi markalarından biri olan Samsung, yeni ürünü ile eğlenceyi ve bilgi teknolojilerini bir arada beğeninize sunuyor. Samsung Galaxy Note 5, bünyesinde barındırdığı 4 Gb Ram sayesinde gücü size hissettirirken, 1.5 GHz Quad-core ve 2.1 GHz Quad-core işlemcileri ile de akıllı telefonlarda hız kavramını bir üst seviyeye çekiyor. 5.7 inç süper AMOLED ekranı, 2560 x 1440 (Quad HD) ekran çözünürlüğü ve 16 milyon ekran renk çözünürlüğü ile tüm videolarınızı ve fotoğraflarınızı en renkli haliyle görüntülemenize imkan sunan ürün, 16 Mb ön ve 5 Mb arka kamerası ile de anlarınızı en canlı haliyle ölümsüzleştirmenizi sağlıyor.4 Gb Ram,1.5 GHz Quad-core ve 2.1 GHz Quad-core işlemcileri ile tam bir oyun canavarı olan Samsung Galaxy Note 5, S Pen özelliği sayesinde internette gezinmenin ve araştırma yapmanın en keyifli halini de sizlere sunuyor. Zarif ve şık tasarımının yanı sıra ürün, note 5 gold renk seçeneği ile de cazibesini ortaya koyuyor. Teknolojiyi ve eğlenceyi bir arada sunan akıllı telefonun kablosuz olarak 120 dakika içinde şarj edilebilmesi de en yenilikçi özelliklerinden biri olarak göze çarpıyor.Kalitesi ve fiyat - performans yönüyle sıklıkla tercih edilen bu son teknoloji harikası ürüne hemen sahip olmak için sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

 

 

Marka    Samsung
Ağırlık    171 Gr
Arttırılabilir Hafıza    Yok
Assisted GPS    Var
Bas Konuş    Yok
Bluetooth    Var
Boyutlar    153.2 x 76.1 x 7.6 mm
Çift Hatlı    Yok
Dahili Hafıza    32 GB
Dahili Modem    Var
Dokunmatik Ekran    Var
EDGE    Var
Ekran Boyutu    5,7 inç
Ekran Çözünürlüğü    1440 x 2560
Ekran Renk Çözünürlüğü    16 Milyon
Ekran Tipi    Süper AMOLED
E-mail Desteği    Var
Entegre Flaş    Var
Entegre Kamera    Var
Garanti Tipi    Resmi Distribütör Garantili
Görüntülü Konuşma    Var ( Uygulama ile data kullanır )
GPS    Var
HandsFree (Eller Serbest)    Var
İşlemci Kapasitesi    1,5 GHz Quad Core + 2,1 GHz Quad Core
İşletim Sistemi    Android 5.1.1 (Lollipop)
İşletim Türü    Android
Java Desteği    Yok
Kamera Çözünürlüğü    16 MP
Kamera Zoom:    Var
Kamera Zoom    2x
Klavye    Yok
MMS    Var
Mobil Bağlantı Hızı    4.5G
MP3 Çalma    Var
NFC    Var
Oyun    Var, Yüklenebilir
Ön (Selfie) Kamera    5 MP
Parmak İzi Okuyucu    Var
PC Senkronizasyonu    Var
Pil Gücü    3000 mAh
Pil Türü    Li-Po
Push E-mail    Var
Radyo    Yok
RAM Kapasitesi    4 GB RAM
Resimli Telefon Defteri    Var
Ses Kayıt    Var
Sesli Arama    Var
Sesli Video Kayıt    Var
Telefon Hafızası    Var
Telefon Rehberi Hafızası    Var
Telefon Tipi    Bar Tipi
TV Özelliği    3G Mobil TV
Video Kayıt    Var
Video Oynatma    Var
Vodafone Kampanyası    Yok
Wi-Fi    802.11 a/b/g/n/ac
Zil Tipi    Polifonik - Monofonik



Arçelik Senetle Cep Telefonu Kampanyaları En Uygun Kredi Fırsatlarıyla

En Uygun Vadeli fiyatlar burada.

Senetle Telefon | Taksitli Alışveriş

Senetle Telefon
 

Senetli Alışveriş Nasıl Oluyor ?

MutluEvim.com.tr Senetli Alışveriş Sitemize Üye Olup Sipariş Verin. Kriterler Uygun Görülürse Onaylanır. Onaylanan Cep Telefonu siparişiniz Mutlu Evim Sevkiyat Ekibi Tarafından Adresinize Teslim Edilecektir.

Senetli Alışveriş Teslimat Oluyor ?

Vermiş Olduğunuz Cep Telefonu Siparişiniz Onaylandıktan sonra Müşteri Hizmetleri Temsilciniz Sizi Arayıp Randevu Alacaktır. Belirlenen Gün ve Saatte Sevkiyat Ekibimiz Adresinizde Ürün Teslimi için Sizi Ziyaret edecektir. Teslimat Sırasında Sözleşme imzalanıp 1 Adet Taksite Denk Gelen Peşinat Alınarak Ürün Teslim Edebilirsiniz. Ürünü Teslim Almadan Önce Kontrol Etme Hakkınız Vardır. Tüm Ürünlerimiz Orjinal ve en az 2 Yıl Garantilidir. 

İnternetten Senetli Satış Yapan Sitemiz MutluEvim.com.tr 38 ile Hizmet vermektedir. Kredi Kartsız, Bankasız, Kefilsiz; Elden Senetle Taksitli Alışveriş 

Senetli Telefon Almak İçin Kriterler Nedir ?

* Hakkınızda Açılmış İcra Davası Olmamalıdır. Borç Kapanmış Dahi Olsa Uyapta Görünmemelidir.

* Düzenli Olarak Sgk 'lı / Memur yada Taşınmaz Tapunuz Olmanız Gerekir.

* 26 Yaş ve Üzeri Olmanız Gerekir(18-25 Yaşlarda Kefil İstenir)

* KKB Puanı (Banka Puanı) 1000 Puanın Altında Olmaması Gerekir. (Banka Kredi Kullandırmıyoruz fakat Ödeme Düzenini Referans Alıyoruz)

* Bu Şartlara Uygun Değilseniz Uygun Bir Kefil Göstererek Senetle Telefon alabilirsiniz.

Detaylı Bilgiye burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Oranla kredi hesaplama, kredi hesaplama makinesi, orana göre kredi hesaplama gibi soruları kredi uygun hesaplama gibi sorulara artık gerek yok. Senetle iphone dahil tüm telefonlar taksitle en uygun vadeli fiyatlarla satışta. En uygun kredi bizde.

Reklam
Ürüne ait yorum bulunamadı.


Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.